TUTORIAL

SHOP WITH US

NEW ARRIVALS

BESTSELLER

CUSTOMERS REVIEW

"Bokitta by Miabella sentiasa membuatkan saya lebih yakin kerana sentiasa kelihatan lebih exclusive dan elegan..suka sangat shopping di Miabella" 

PUAN LYANA

"Tq Miabella sebab kenalkan Bokitta dengan sy dan always ada hot design, sangat mudah untuk g travel sbb tak perlu iron..Ni g jepun pun bawak semua koleksi Bokitta by Miabella"

PUAN SUZIEANA

"Sejak selalu shoping Bokitta dibutik Miabella, saya takde masalah nak pakai shawl lagi, sarung sarungje dah siap..cantik sgt kata kawan kawan saya..Miabella Servis terbaikk"

PUAN NURUL

INSTAGRAM

Product added to wishlist
Product added to compare.